Smart Growth Marketing Agency - Complete Smart Marketing Services: Branding, Web Design, Graphic Design, Soft & Custom App Dev, Strategy, Email & SMS Marketing, Content Marketing, Paid Media, Market Opportunities, Accelerated Growth Cluj Napoca, Baia Mare, Romania.

contact@smartgrowth.ro

+40 757 695 896

De ce să colaborezi cu Smart Growth Marketing Agency?

Cu peste 3 ani de experiență profesională în marketing digital și web development, Smart Growth este o agenție completă de Smart Marketing fondată de către creatorii citit, RoPiCBdesign (RoPiCBlabs) și Donează Viitor.

Serviciile noastre includ: Web Design, eCommerce, Web & App Design (MVP Design Concept), Paid Media, Soluții personalizate de creștere online, Email / SMS Marketing, Automatizări, Soft Dev. & Documentation, Analytics & Setup Complete Setup, Content Marketing, Copywriting, Oportunități de piață și Colaborări plătite.

Citește acest articol de blog și descoperă 8 beneficii în urma colaborării cu echipa noastră!

Smart Growth Marketing Agency - Complete Smart Marketing Services: Branding, Web Design, Graphic Design, Soft & Custom App Dev, Strategy, Email & SMS Marketing, Content Marketing, Paid Media, Market Opportunities, Accelerated Growth Cluj Napoca, Baia Mare, Romania.

Strategia de marketing

Acesta este cel mai evident mod prin care o agenție de marketing îți ajută afacerea să reușească. Încercarea de a-ți dezvolta cu succes afacerea fără o strategie eficientă poate duce la haos și rezultate imprevizibile. Din păcate, peste 40% dintre companii abordează marketingul în acest fel. Îți recomandăm o abordare diferită. O agenție de marketing cu servicii complete îți poate ajuta afacerea să implementeze o strategie de ghidare care va crea coeziune în toate aspectele marketingului firmei. Fiecare piesă va funcționa în acord cu următoarea. Cel mai bine, o agenție de marketing va avea la dispoziție o echipă completă care să te ajute să implementezi acea strategie.

Identitatea de marcă

Identitatea mărcii tale este mult mai mult decât un simplu logo. Include mai multe componente cheie, inclusiv dezvoltarea creativă, standardele și liniile directoare ale mărcii, diferențierea mărcii, personalitatea și tonul mărcii, copywriting, design grafic, dezvoltarea logo-ului și analiza competitivă. Cu o echipă de specialiști în marketing cu experiență, se poate identifica identitatea de brand specifică afacerii tale și poți crea o strategie de brand care este forța motrice din spatele companiei tale.

Web Design

Al treilea mod prin care îți putem ajuta afacerea este cu designul, dezvoltarea și managementul web profesional. Site-urile web generice nu o mai reduc în lumea afacerilor de astăzi. Clienții caută o experiență web care să fie ușor de utilizat și care să le răspundă rapid la întrebări. O agenție de marketing te poate ajuta să proiectezi un site care este profesional și atrăgător din punct de vedere vizual. De asemenea, aceștia vor avea experiență în cea mai recentă tehnologie web pentru a te asigura că site-ul tău funcționează la performanță maximă, în timp ce satisface așteptările clienților.

Optimizarea motoarelor de căutare

Peste 90% din experiențele online încep cu un motor de căutare. Dacă afacerea ta nu poate fi găsită cu ușurință pe Google și pe alte motoare de căutare majore, ar putea lipsi un număr mare de noi oportunități pentru atragerea de clienți. Noi te putem asigura că afacerea ta este vizibilă online prin cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea arhitecturii site-ului și crearea de conținut creativ.

Publicitate Pay-Per-Click

Platformele de gestionare a plății-pe-clic (PPC) precum Google Ads permit companiilor să plaseze anunțuri sponsorizate în rezultatele motoarelor de căutare, de obicei pe prima pagină. Beneficiile publicității PPC sunt numeroase, dar gestionarea acesteia poate fi copleșitoare și consumatoare de timp pentru multe întreprinderi mici. O agenție de marketing certificată Google precum Smart Growth nu poate gestiona doar publicitatea PPC pentru tine, dar poate, de asemenea, să evalueze poziția actuală a companiei pe piață, să efectueze o analiză a concurenței și să vadă cum văd și vorbesc clienții despre produsele tale pentru a crea o campanie personalizată prin care să generezi mai multe vânzări și clienți potențiali.

Crearea de conținut

Crearea de conținut este una dintre cele mai bune modalități de a genera curiozitate în jurul afacerii tale. Fie că este vorba de postări pe blog, conținut pe rețelele sociale, infografice sau studii de caz, marketingul de conținut este o modalitate excelentă de a construi relații de brand online. În calitate de proprietar de afaceri, a avea o agenție de marketing dedicată care să gestionează programul de marketing de conținut poate fi de neprețuit.

Content Marketing

Rețelele sociale pot părea un lucru ușor de gestionat la nivel intern, dar construirea unei prezențe eficiente în rețelele sociale necesită timp și efort. Aici intervenim noi. De la stabilirea platformelor potrivite pentru a se alătura până la crearea de calendare de conținut, o echipă de social media poate ajuta la dezvoltarea unei strategii personalizate pentru succesul social media.

Date analitice

O agenție de marketing poate oferi afacerii tale resursele, software-ul și analizele pentru a raporta succesul strategiei de marketing odată ce aceasta este implementată. Marketingul nu ar trebui să fie o presupunere. Angajarea unei agenții care să examineze în mod regulat datele și analizele și apoi să le interpreteze în pași realizabili este o resursă de neprețuit pentru orice afacere.

Descoperă mai multe articole

Cere o ofertă personalizată ↴

*Obligatoriu

3 + 6 =